"Ik had zowel een keer zijden en siliconen tepelbedekker gekocht. Alle twee de varianten bleven de hele dag zitten"

Tepelbedekkers

Tepelbedekkers zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Ook zijn tepelbedekkers van verschillende fabrikanten te verkrijgen. Wij hebben ni het verleden gezien dat er tepelbedekkers uit China gehaald kunnen worden die zeer aggresief zijn voor de huid. Daarom produceren we in samenwerking met Bye Bra de zijden tepelbedekkers in China met een adhesief wat speciaal voor dit merk wordt gebruikt om de kwaliteit in de gaten te houden. Het adhesief wordt geproduceerd met een adhesief van de wereldwijd bekende multinational Henkel. De plak beha’s worden met materiaal van 3M gemaakt.

Op deze website bieden we naast plak beha’s ook losse tepelbedekkers aan. Wij bieden zijden tepelbedekkers aan, siliconen tepelbedekkers en de tepelbedekker plus, die aan de voorkant van textiel is, maar aan de achterkant van een silicone achtig materiaal.

De zijden tepelbedekker blijft over het algemeen het beste zitten en is ideaal voor de niet al te grote tepel. De zijden tepelbedekker is enkel niet helemaal geschikt voor de overgevoelige huid. Het kan wel, maar de huid kan wat rood worden. In dat geval bieden we de siliconen tepelbedekker aan. Dit kan zowel de standaard zijn alsmede de plus die beter geschikt is indien u een wat grotere arola heeft en daardoor meer af dient te dekken.

De tepelbedekkers worden discreet verzonden en het is niet te zien van de buitenkant dat u een tepelbedekker aanschaft. Indien u nog vragen of opmerkingen over de tepelbedekkers heeft, dan kunt u altijd met ons contact opnemen.

Plak beha