"Ik had zowel een keer zijden en siliconen tepelbedekker gekocht. Alle twee de varianten bleven de hele dag zitten"

FAQ

Wat is het verschil tussen de plak beha en de Bye Bra?
De Bye Bra is in tegenstelling tot de plak beha beschikbaar in maat D-F en F+. De Bye Bra heeft een doosje met beschrijving en bescherming, terwijl de plak beha in een plastic folie wordt toegestuurd. De Bye Bra heeft daarnaast bedrukking en kan daardoor makkelijker bijgeknipt worden indien dat nodig is, de plak beha heeft geen bedrukking. Beide plak beha’s zijn van 3M kwaliteit.

Waarom zijn de plakbh’s van deze website de beste plakbh’s?
De Bye Bra is de beste plak beha omdat de beha gefabriceerd is door 3M, de Amerikaanse tape fabrikant. De plakbeha’s op plakbh.nl en de Bye Bra die in Nederland op verschillende plekken te koop is zijn de enige plakbeha’s die wij als veilig beschouwen. De Bye Bra en de plakbeha’s van plakbh.nl bestaan niet uit gewone tape, maar is een medische tape. Dit is in tegenstelling tot veel Chinese kopieën die de naam “Bring it up” dragen en een branderig plakband gebruiken een belangrijk aspect aangezien de plak beha op de huid wordt aangebracht. Het staat u vrij elk product in de markt aan te schaffe

Keren de borsten na gebruik terug naar de oorspronkelijke staat?

Ja, de borsten keren terug naar zijn oorspronkelijke staat. De borst wordt enkel omhoog getrokken.

Kan de Bye Bra door de kleren worden gezien?
Nee, de folie bestaat van zeer zacht materiaal dat niet kan worden gezien door de gemiddelde kleding, zolang u geen doorschijnende kleding draagt natuurlijk 😉

Hoe dien ik de Bye Bra af te nemen, kan het geen kwaad?
Zolang je de Bye Bra rustig en zachtjes verwijdert, is er niks aan de hand. Gebruik nooit het systeem van “snel de pleister er aftrekken”.  Pel de Bye Bra stapje voor stapje en zachtjes van uw borst. Het is heel gemakkelijk – maar rustig aan wordt geadviseerd. Liefst van onderaf beginnen.

Hoe lang kan ik de Bye Bra op mijn borsten aanhouden?
De fabrikant adviseert 12 uur. Het is belangrijk op te merken, dat de lichaamstemperatuur leidt tot het drogen van zelfklevende stickers en uiteindelijk, hoe langer je draagt, hoe beter in zijn bezit, maar hoe droger de huid kan worden. De verwijdering ervan zou dan op den duur kunnen worden geassocieerd met onplezierige gevoelens en kan de huid rood maken. Dit zal vanzelf wegtrekken.  Verwijder de Plak BH zachtjes en heel voorzichtig, het is geen gewone pleister! U trekt een infuuspleister pleister ook niet in 1x er af!

Kan ik gaan zwemmen en douchen met de Plak BH’s?
Nadat u de Plak BH’s goed heeft aangebracht, is water geen probleem.

Wat zijn die bloemen in het pakket?
De Plak BH zorgt er voor dat je geen BH nodig hebt. Dat betekent dat harde tepels beter zichtbaar zijn. Vandaar dat de bloemen er voor zorgen dat u wanneer u ze over uw tepels heen plakt, u geen last heeft van harde tepels. Handig toch?

De sticker geeft een rimpel op de huid, is dit normaal?
Ja, het is juist de bedoeling dat de plak BH een rimpel maakt. Dit is precies wat er tijdens een borstlift gebeurd; de borst wordt opgetrokken. Goed de Plak BH optrekken dus!

Kan de Plak BH er af vallen?
Voorafgaand aan het aanplakken van de Plak BH moet u een droge huid hebben en zich ontdoen van alle crèmes en andere cosmetica. Zelfs als het er niet op lijkt toch even de huid schoonmaken; het minste of geringste kan de huid niet laten plakken. De Plak BH plakt ook niet op een huid met zweet. Ook adviseren we niet gelijk in bad of onder de douche te gaan na het aanbrengen.  Even wachten dus 🙂

Is het ongemakkelijk om een plakbh te dragen?
De Plak BH’s zijn zeer elastisch, zacht en het reproduceert heel goed de temperatuur van het lichaam. Het is belangrijk de plak BH langzaam te verwijderen en niet als een pleister.

Is de plak beha niet gevaarlijk voor de gezondheid?
De plak bh is niet gevaarlijk voor de gezondheid. Het product wordt gemaakt door de grootste tape-fabrikant van de Verenigde Staten en wordt in andere vormen gebruikt in de medische sector. Het product heeft een huidtolerantietest ondergaan en is in lijn met de Europese richtlijnen, REACH en de nederlandse wetgeving. Wat natuurlijk belangrijk is zijn de conclusies van de uitgevoerde tests: De materialen van het product liggen in het bereik van de uitgevoerde tests en is veilig voor de gezondheid van de mens door contact met de huid.